În acest episod de iarnă, scene incredibile vin din Vaslui. Un tânăr a fost filmat în timp ce se balansa pe portbagajul unei mașini care patina pe un drum cu zăpadă.

„Pe cât de amuzante pot părea aceste imagini, pe atât de halucinantă este explicația.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Vaslui a realizat că mașina lui patinează în momentul în care a ajuns cu vehiculul pe un drum înghețat și acoperit de zăpadă.

Pentru că nu avea tracțiune spate la autoturism, a apelat la ajutorul pasagerului din dreapta, un tânăr în vârstă de 20 de ani.

Prietenul său s-a urcat efectiv pe portbagajul mașinii iar, în timp ce vehiculul înainta cu o viteză destul de redusă, tânărul se balansa în continuu pentru a menține mașina sub control. Acest lucru evident că nu s-a întâmplat, pentru că în imagini se poate observa că vehiculul în continuare aluneca și exista în orice moment un risc de producere de accidente.

Aceste imagini au devenit virale pe internet și au ajuns și în atenția polițiștilor din Vaslui, care i-au identificat pe cei doi tineri și au deschis o anchetă doar față de șoferul în vârstă de 22 de ani, care este cercetat pentru nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor și al obiectelor în sau pe vehicule. Cel mai probabil, spun polițiștii, șoferul se va alege cu o amendă usturătoare”,

a transmis Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.