Realizatorul de televiziune Șerban Huidu a fost implicat într-un accident în seara zilei de marți, în Capitală. Ulterior a mers la Biroul de Accidente Ușoare.

Șerban Huidu, amendat după ce a provocat un accident rutier 

„Șerban Huidu, dar și șoferul de ride sharing, se află în acest moment aici, la Biroul de Accidente Ușoare, unde declară în fața polițiștilor ceea ce s-a întâmplat, dar și sunt testați de droguri și de alcool.

Șerban Huidu ar fi intrat cu SUV-ul pe care îl conducea în mașina de ride sharing, fără să acorde prioritate, în zona podului Basarab. Pe procesul verbal ar fi vinovat și s-a ales cu trei puncte de penalizare, dar și amendă pentru neasigurarea după schimbarea benzii.

Vorbim despre un accident ușor, fără victime, însă șoferul de ride sharing, cu care am vorbit noi până acum, a spus că a avut impresia că realizatorul TV se exprimă greu probabil, crede el, din cauza unui posibil consum de alcool, dar

să nu uităm că Șerban Huidu a recunoscut că vorbește greu și după accidentul la schi pe care l-a avut în anul 2010. Atunci a intrat în comă și a fost la un pas de moarte. Totodată, accidentul din această seară este al doilea, după tragedia din octombrie 2011, de la Timișul de Sus, când mașina condusă de Șerban Huidu a intrat pe contrasens, a lovit trei oameni și i-a omorât.

Huidu a fost condamnat la patru ani cu suspendare atunci și s-a retras temporar din televiziune în urma acelui accident. Deocamdată haideți să vedem primele declarații”, a transmis marți seară Alexandra Cosman, reporter Kanal D.

„Un accident. S-a acroșat o mașină de altă mașină. Daunele sunt minime, dar am vrut să vin ca să nu aibă cineva impresia că mă ascund de ceva.

Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă”, a declarat Șerban Huidu după accident, pentru Kanal D2.