Nu doar sumele pe care le învârt unii politicieni șochează, ci și lipsa de umanitate. Scene halucinante au fost surprinse în Capitală, pe bulevardul Iuliu Maniu din cartierul Militari, după ce o adolescentă a fost spulberată de o mașină pe trecerea de pietoni. Imediat după impact, individul accelerează și fuge de la locul accidentului. Șapte șoferi trec ulterior nepăsători pe lângă tânăra de 14 ani care zăcea pe șosea, fără ca nimeni să oprească.

După aproape un minut, câțiva pietoni merg să îi acorde primul ajutor tinerei. Fata a fost transportată de urgență la spital cu răni foarte grave. Ea este internată în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, pe secția de anestezie și terapie intensivă. 

Șoferul s-a prezentat singur la secția de poliție, alături de mama lui 

În cele din urmă, individul care a provocat accidentul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost identificat.

El a abandonat mașina la câțiva kilometri de locul accidentului, iar după câteva ore s-a prezentat la secția de poliție, însoțit de mama lui. Șoferul a fost testat cu aparatul drug test, dar și cu cel de alcool, rezultatele fiind negative. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Polițiștii continuă cercetările „ sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia ”, se arată

într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.