Se dă startul nunților la Kanal D, emisiunea “Se strigă darul!” revine pe micile ecrane, cu un nou sezon, începând din 22 iunie. Mihai Mitoseru și Grațiela Teohari Duban își continuă călătoriile în țară, prin comunități vibrante, acolo unde tradițiile și cele mai spectaculoase obiceiuri sunt la loc de cinste.  Reality show-ul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, la Kanal D.

Sunt colegi, prieteni, dar concurează pentru a strânge cea mai mare zestre. Metodele aplicate de Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoseru pentru a-i convinge pe nuntași să ofere cât mai multe daruri sunt dintre cele mai ingenioase și îi solicită din plin pe cei doi îndrăgiți prezentatori.

Mă bucur enorm să revenim în fața oamenilor cu cele mai frumoase nunți, din cele mai spectaculoase zone ale țării! Punctul meu forțe este persuasiunea! Nu obosesc niciodată să îi conving pe cei prezenți la nuntă că mireasa merită mai mult, și mai

mult. Am un contracandidat pe măsură, dar cred că reușesc să-l dovedesc. Dragă Mitoseru, fără supărare, dar sunt mai pricepută ca tine la treaba asta!
”, spune Grațiela Teohari Duban.

Grațiela a aruncat mănușa! Ce a uitat este că am și eu farmecul meu. Și nunțile sunt bucuria mea; ce poate fi mai frumos decât să fii în mijlocul celui mai frumos eveniment din viața unui om? Eu sunt cel care nu obosește niciodată.

Iar când îmi propun ceva chiar îmi iese”, a spus Mihai Mitoseru.

Nuntașii se vor distra pe cinste, telespectatorii vor fi martorii unor obiceiuri, tradiții și evenimente memorabile, iar Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoseru vor face totul pentru ca mirii să aibă parte de cea mai frumoasă amintire și de cea mai consistentă zestre.

Nu pierdeți, începând din 22 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, un nou sezon din cea mai frumoasă “bătălie” pentru zestre! Tradițiile, bucuria, dansul și umorul se împletesc într-unul dintre

cele mai iubite reality show-uri, “Se strigă darul!”, prezentat de Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoseru, la Kanal D.