În această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, fanii îndrăgitei producții o vor regăsi pe Ceylin trecând prin cea mai grea perioada din viața sa.

Frumoasa avocata taieste o suferință fără margini de când a aflat că iubitul său soț, Îlgaz, a fost ucis și nimeni și nimic nu îi poate alina această uriașă durere. Întreaga familie, dar și cei apropiați acestora sunt alături de Ceylin și încearcă să o sprijine pentru a depăși această teribilă perioadă care, de altfel, i-a îndurerat

pe toți.

În mod surprinzător, Yekta se dovedește a fi cel mai aprig apărător al avocatei Ceylin, în fața justiției, aceasta fiind acuzată pe nedrept de uciderea lui Îlgaz, iar Eren și Derya dau curs unei investigații ”speciale”, menite să afle cine se ascunde în spatele acestei înscenări care i-au plricinuit suferință prietenei și colegei lor.

Pe de altă parte, Turgut și cel cunoscut drept Omer fac totul pentru a o incrimina pe Ceylin, pentru faptele lor înfiorătoare și așteaptă momentul pentru a “finaliza” planul minuțios

de răzbunare, instrumentat de către Haluk.

Nu ratați, în această seară, un episod impresionant din serialul “Secrete de familie”, difuzat de la ora 22:00, numai la Kanal D2.