Tânărul de 17 ani, care nu deținea permis de conducere, a urcat la volanul unei mașini, a pierdut controlul vehiculului și a lovit patru mașini parcate. În urma impactului, copiii au fost zdrobiți de mașinile lovite, iar accidentul s-a petrecut sub privirile mamei lor.

Tânărul care a ucis băiețelul cu mașina, în Pantelimon, s-a prezentat zâmbind la audieri

Din păcate, băiatul de 9 ani s-a stins din viață pe loc, iar sora lui, în vârstă de 7 ani, este într-o stare foarte gravă.

Micuța a ajuns de urgență la spital, unde a fost ținută într-o operație de 9 ore pentru a-i salva piciorul.

Imediat după impact, șoferul a fugit de la fața locului, dar la câteva ore distanță s-a predat, iar autoritățile l-au reținut pentru 24 de ore.

Sunt imagini terifiante, surprinse la scurt timp după impactul fatal care a curmat viața unui copil.

Mama celor doi frați loviți de adolescentul de 17 ani abia reușește să stea în picioare.

„Am auzit ţipete, era maică-sa, săraca... Şi doi copilaşi erau căzuţi. Unde stau aici e jale! E jale! A omorât doi copii! Erau striviţi, cum am văzut eu, aveau sânge pe cap", a povestit un martor.

Citește și: VIDEO Posibile bucăți de drone rusești pe teritoriul României! Avem confirmare oficială de la Ministerul Apărării Naționale

Cei doi copii, o fetiță de 7 ani și fratele ei mai mare cu doi ani, se plimbau cu trotinetele și se îndreptau spre casă, fiind urmați de mama lor. O mașină scăpată de sub control a lovit cu viteză patru vehicule parcate. În urma impactului, copiii au fost prinși între două dintre mașini.

„Păi a venit cu viteză, a venit cu viteză în parcare, mi-a lovit maşina, pe care a luat-o târâş şi s-a dus şi în celelalte şi a dat direct peste copii.

Copiii se văd pe camere cum se retrăgeau. Au auzit că vine maşina şi s-au dus, s-au retras lângă maşină, ca să facă loc. Şi atunci...", a povestit un martor.

Responsabilul pentru tragedie, un adolescent de 17 ani fără permis, se afla în mașină împreună cu un prieten cu doi ani mai mare. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere îi arată cum, imediat după accident, fug amândoi prin parc.

Maşina ar fi fost primită de la un amic

Proprietarul mașinii a povestit că a dus-o la reparat pentru a remedia toba și l-a trimis pe nepotul său cu un băiat. A fost șocat de ce s-a întâmplat ulterior și nu-i vine să creadă că a dus mașina la reparat.

„Am dat maşina să mi-o repare, că aveam toba de reparat, şi l-am trimis pe nepotul meu cu băieţaşul ăsta şi ce s-a întâmplat acolo...

am rămas şocat, nu. Nu îmi vine să cred că eu am dat maşina la reparat, atâta tot!", a povestit proprietarul mașinii.

Citește și: VIDEO Semne de intrebare dupa incidentul șocant, cu o aeronavă Tarom! Imagini surprinse pe Aeroportul din Oradea

Fetița de 7 ani a fost dusă imediat pe masa de operație, în timp ce fratele ei nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

„Pe băiat am înţeles că l-au resuscitat vreao 40 de minute, dar nu... Pe băiat l-a resuscitat, dar şi pe fată... I-a prins între maşini am înţeles. Cică e în stare critică. Că i-a sfâşiat un picior sau ceva de genul...Şi e lovită şi la cap", a spus un martor.