Andreea Bălan formează un cuplu cu Victor Cornea de aproximativ un an de zile. Celebra cântăreață radiază de fericire de când l-a întâlnit pe iubitul ei, iar acest lucru nu îl spun doar fanii, cât și tatăl artistei, Săndel Bălan a făcut recent mai multe declarații despre relația fiicei sale cu sportivul. El a mărturisit că Andreea Bălan este „extrem de liniștită” de când l-a cunoscut pe actualul ei iubit și se bucură să o vadă plină de viață și de energie.

Mai mult decât atât, bărbatul se bucură că fiica lui a încheiat orice fel de dispută cu fostul ei soț.

„Este extrem de liniștită. Ne bucurăm că o vedem plină de viață și de energie. Nu aveau niciun sens certurile cu George. Amândoi și-au văzut de treabă”, a declarat Săndel Bălan, într-un interviu pentru Cancan.

Fanii se întreabă dacă, în curând, relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea urmează să treacă la pasul următor. Mai exact, dacă cei doi au planuri de nuntă. Săndel Bălan a fost întrebat dacă fiica lui se pregătește să îmbrace rochia de mireasă a doua oară. El a mărturisit că fiica lui nu i-a spus nimic despre asta. În schimb, Săndel Bălan se pregătește să meargă la o nuntă în această toamnă, însă nu a fiicei sale.

„Andreea nu mi-a zis nimic… Până una, alta, în toamnă sunt invitat la nunta lui Radu, băiatul cu care lucrez la studio. Or să vină mulți artiști din București”, a mai spus tatăl Andreei Bălan.

Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut pe Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea au ajuns la un nivel avansat al relației lor, mai ales că iubitul artistei petrece deja mult timp alături de fiicele ei.

Cei doi încearcă să petreacă cât de mult timp pot împreună și sunt acolo unul pentru celălalt, în momentele importante. Tatăl artistei a mărturisit că nici până acum nu l-a cunoscut pe bărbatul care ar putea să îi devină ginere. El este la curent cu parcursul celor doi, în special din punct de vedere profesional și se bucură că amândoi fac parte din proiecte mari. 

„Nu l-am cunoscut încă.

Am înțeles că a fost în Portugalia… Andreea merge mereu cu el, când poate. Dar mai întâi onorează invitațiile de la concerte și filmările de la Te cunosc. Are și multe reclame, dar își face timp. Are proiecte mari, ce o definesc ca artistă”, a mai declarat Săndel Bălan, pentru sursa citată mai sus.