În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Rocco Schiavone”, îl regăsim pe celebrul și controversatul subcomisar de poliție pus în fața unei noi provocări profesionale, un caz ce tulbură liniștea din Aosta.

Cadavrul lui Ester Baudo îl preocupă teribil pe subcomisarul Rocco Schiavone. După primele descoperiri, Schiavone își dă seama că este o înscenare, nu o sinucidere, așa cum pare la la prima vedere.

Printre principalii suspecți se numără doi spărgători care au jefuit camera femeii, într-o manieră precisă, de parcă ar fi știut exact unde să meargă să caute obiectele de valoare, și soțul victimei, Patrizio, aparent exonerat de a fi suspect, deoarece acesta ar fi parcurs o distanță foarte mare cu bicicleta, în timp ce soția își pierdea viața. Bărbatul are o atitudine contradictorie și capricioasă, doar parțial justificată de șocul veștii că ți-a pierdut soția, ce trece de la disperare la furie violentă ceea ce îl determina pe Rocco să nu aibă încredere în el.

Derută și D'Intino, cei mai stângaci și iritanți agenți de care dispune Rocco, nu reușesc să ducă la bun sfârșit sarcina simplă de a fi cu ochii pe o zona cu trafic de substanțe interzise. De la aceștia Rocco află că Helmi, fiul menajerei Baudo, pe care polițistul l-a întâlnit întâmplător, ar putea fi hoțul din casa familiei Baudo și este, poate, responsabil și de moartea lui Ester.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.