Un tânăr din Olt a sfârșit în mod șocant după un banal control în trafic. Era în mașină cu alți prieteni și aveau stupefiante la ei, iar când a văzut polițiștii, el s-a speriat și a vrut să înghită pliculețul cu praf alb. Reporterul Adina Iliescu a venit cu toate detaliile despre acest caz, în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: Afacerist din Oradea, ucis cu sânge rece de propriul fiu! Tânărul de 25 de ani l-a bătut crunt, după ce a aflat că are o amantă

„Autoturismul a fost oprit pe o stradă din Slatina și asta pentru că în interior se aflau șase persoane, deși mașina avea doar cinci locuri. O contravenție care s-ar fi soldat cu o amendă pentru șofer, doar că unul dintre pasageri, un bărbat în vârstă de 31 de ani s-a speriat. Polițiștii au observat că acesta a încercat să mestece un obiect din material plastic. Ulterior, oamenii legii au descoperit că era de fapt o punguță cu aproximativ două grame și jumătate de droguri.

Tânărul nu a înghițit plicul, însă a ingerat o mare parte din substanța respectivă.

Nu a apucat să ofere foarte multe detalii, pentru că i s-a făcut rău și a intrat în stop cardiorespirator. Un echipaj de ambulanță a constatat decesul tânărului. Ulterior, autoritățile au descoperit în mașină mai multe țigarete artizanale, pastile, dar și plicuri cu substanță albă și material vegetal. Tânărul care a murit sub ochii polițiștilor avea antecedente penale.

Anul trecut fusese condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare pentru deținere și vânzare de substanțe psihoactive”, a declarat reporterul.