Un teribil asasinat zguduie liniștea unui cartier select din Oradea. Un afacerist înstărit a căzut victima unui atac sălbatic pus în scenă, chiar de fiul lui. Furios după ce a aflat că tatăl său are o amantă, tânărul de 25 de ani l-a bătut crunt, apoi l-a înjunghiat. Polițiștii l-au prins la scurt timp, spun că ar fi încercat să își facă singur rău după crimă. Tânărul de 25 de ani abia aflase că tatăl său, în vârstă de 53 de ani, avea o amantă cu 28 de ani mai tânără.

Orbit de furie, fiul i-a cerut socoteală. Cei doi au început să se certe, iar la un moment dat, tânărul a pus mâna pe un cuțit și, în ploaia de lovituri, și-a înjunghiat tatăl.

Citește și: Detalii cutremurătoare despre George, salvamarul din Constanța care a suferit un accident mortal! Tocmai fusese părăsit de iubită: „A fost măcinat toată viața de frica de abandon”

„Cei doi bărbați, tată și fiu, locuiau împreună în chirie în acest apartament. Aici a început conflictul dintre cei doi și a continuat apoi pe scara blocului”, a transmis reporterul Claudiu Mihuț. 

Scandalul s-a prelungit până în parcare, unde cei doi au fost găsiți de echipajele SMURD într-o baltă de sânge. Anchetatorii spun că tatăl a fost înjunghiat de mai multe ori, iar apoi fiul și-a provocat și el câteva răni.

Tânărul de 25 de ani ar fi fost consumator de substanțe interzise 

Vecinii spun că tânărul obișnuia să consume stupefiante și nu este exclus ca acum să fi acționat sub influența substanțelor psihoactive, mai ales că ar mai fi avut ieșiri agresive.

„Bătrânul a avut o amantă și de acolo a pornit totul, a auzit băiatul, de care spun vecinii că și consuma droguri și de acolo a început totul”,

a mărturisit un vecin. 

Amândoi au ajuns la spital, însă tatăl a murit după câteva ore în care medicii s-au luptat să îl resusciteze.

„Pacientul mai tânăr a ajuns cu multiple plăgi înjunghiate, tăiate, pe mai multe regiuni ale corpului, este stabil și a fost în permanență stabil, nu au fost afectate structuri anatomice vitale”, a declarat Hadrian Borcea, șef UPU SMURD Bihor.

Bărbatul ucis este un cunoscut om de afaceri din Beiuș. În trecut, a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală și înșelăciune. Fiul său a fost reținut pentru 24 de ore, dar a rămas internat pe secția de Chirurgie, unde este păzit în permanență de polițiști. În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violentei domestice.