O mare de presupuneri și nicio certitudine este rezultatul celor opt zile de anchetă în cazul afaceristului ucis de trei indiviz, care l-au bătut și jefuit în vila sa din Sibiu. Despre ipotezele anchetatorilor și stadiul cercetărilor a spus mai multe reporterul Adrian Șătăreanu, în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: Omul de afaceri din Sibiu a murit. Cei dragi îl plâng pe bărbat și cer să se facă dreptate: „A fost un om de nota 20. Am dori ca cine a făcut chestiile astea să plătească”

„S-au făcut multe speculații în acest caz. Cele mai recente au apărut seara trecută (n. red. luni seara, 13 noiembrie) atunci când echipe de criminaliști au verificat un apartament în Șelimbăr, unde se presupunea că ar fi locuit cei trei suspecți. După ce s-a vehiculat că aceste descinderi ar fi avut legătură cu dosarul morții omului de afaceri și că indivizii ar fi fost capturați, procurorii au infirmat toate aceste zvonuri.

O altă informație apărută în spațiul publică a fost legată de faptul că anchetatorii ar avea ADN-ul unuia dintre suspecți. Acesta ar fi fost plecat în străinătate, iar în urmă cu aproximativ o lună s-ar fi întors în țară, însă nici aceste informații nu au fost confirmate oficial.

La Sibiu este o desfășurare impresionantă de forțe, acolo au ajuns criminaliști din mai multe județe care încearcă să dea o mână de ajutor în rezolvarea acestui caz.

Singurele informații transmise până acum de procurori sunt legate de faptul că cercul de suspecți a fost restrâns și faptul că atacatorii ar fi cetățeni români. Rămâne în continuare un mister dacă afaceristul a murit în urma unui simplu jaf sau dacă la mijloc a fost vorba despre un asasinat la comandă”, a declarat reporterul.