E ca și cum un oraș de mari dimensiuni s-ar muta cu totul la mare. Motivul e ușor de intuit, festivalul Beach Please care se desfășoară pe un câmp de lângă plajă pe o suprafață totală de 21 de hectare. „Ne simțim foarte bine și am venit expres din Anglia am venit aici pentru pentru festivalul ăsta.” Străzile din Costinești sunt deja adevărate furnicare.

De mii de tineri iau cu asalt Costineștiul

Tinerii au luat cu asalt stațiunea și toți au un singur obiectiv, festivalul Beach Please: „N-ai cum să te prezinți aici fără ținută”. Astăzi tinerii și- au ridicat brățările care le permite accesul în zona de concerte, apoi au profitat de fiecare clipă de relaxare.

Citește și: VIDEO Substanțele interzise pentru festival, capturate de polițiști. Anchetatorii au descoperit aproape 22 de mii de stupefiante

Plajele din stațiune au fost arhipline, chiar dacă ieri a fost puțin mai înnorat. Festivalul are 4 scene și multiple zone de relaxare întinse pe 21 de hectare. În plus, a fost creată o parcare de 50 de hectare pentru a nu bloca de hectare. De asemenea, 120 de autobuze trec zilnic prin principalele stațiuni. Beach Please va atrage peste 120 de mii de turiști. E ca și cum un oraș de dimensiunile Sibiului s-ar muta cu totul la mare.