Polițiștii spun că tânărul de 24 de ani și un alt complice au intrat peste un milionar în criptomonede care se lăuda pe internet cu viața sa luxoasă. Celălalt suspect e în continuare căutat și nu se știe dacă a părăsit România. „Două persoane mascate au intrat peste el, am înțeles că a fost o răfuială”.

Hoții de criptomonede- unul prins, altul liber

Tânărul de 24 de ani a fost prins chiar în centrul Clujului, după ce a fost identificat de polițiști. Este un român care locuiește în Marea Britanie și împreună cu un compliceî a revenit acasă pentru a da lovitura în casa milionarului în criptomonede.

Din cercetările efectuate de către polițiști reiese faptul că unul dintre cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei s-ar fi întors în țară în vederea obținerii prin constrângere unor sume de bani și bunuri de la persoana vătămată.

Citește și: VIDEO Substanțele interzise pentru festival, capturate de polițiști. Anchetatorii au descoperit aproape 22 de mii de stupefiante

Totul s a întâmplat la mijlocul lunii trecute tânărul care în mediul online se etala cu viața de lux pe care o duce și averea pe care o are se afla singur în locuință în momentul în care hoții au intrat peste el.

Victima a fost amenințată și rănită

Chiar el le-a deschis ușa crezând că îl vizitează iubita sa. Indivizii au început să-l lovească și să-l amenințe pentru a obține parola portofelului virtual.

Citește și: VIDEO Reacție halucinantă în cazul fetiței internate în spital cu supradoză. Cum au reacționat cei de la Protecția Copilului?

După ce a fost agresat de cei doi indivizi tânărul s-a baricadat în balcon și a strigat după ajutor. Hoții s-au speriat și au luat-o la fugă și nu au reușit să ia nimic din locuința acestuia. Celălalt bărbat implicat în acest caz este căutat în continuare de polițiști, iar dacă va fi prins riscă până la zece ani de închisoare.