Un copil de șase ani a fost mușcat de o femeie pentru că a stropit-o cu apă în timp ce își făcea poze, este acuzația șocantă adusă de părinții băiatului care se aflau în vacanță pe o plajă din Năvodari. Femeia s-a ales cu un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Atenție, urmează imagini și informații ce pot avea un puternic impact emoțional.

Un copil de șase ani a fost mușcat de o femeie, pe o plajă din Năvodari

Scandalul în care o femeie este acuzată că a mușcat un copil a avut loc pe plaja din Năvodari. Se pare că băiatul de șase ani venit cu familia la mare și o stropise cu apă în timp ce se juca.

Femeia l-ar fi alergat pe plajă și când l-a prins l-ar fi zgâriat, dar nu numai atât.

Ar fi fost deranjată că i-a fost întreruptă ședința foto. Scenele s-au derulat sub privirile șocate ale părinților care povestesc că femeia în vârstă de 42 s-ar fi năpustit pur și simplu asupra copilului.

Citește și: VIDEO Furtunile violente din Europa au luat viețile a șapte oameni. Pompierii din Piemont au efectuat peste 80 de operațiuni

„Cel mic se juca și dintr-o dată soțul a văzut-o pe doamna că aleargă spre spre el.

În primă fază el s-a ridicat, a crezut că totul este într-o joacă că doamna mai are vreun copil și se joacă împreună, apoi și-a dat seama că este ceva mult mai mult mai grav. Cel mic a început să țipe să urle, n-a putut să îl prindă, l-a agățat cu ghearele, l-a zgâriat și pe spate și pe față, l-a trântit în nisip și acolo când l-a trântit în nisip l-a și mușcat de subraț unde s-a format o echimoză pe loc.”

Poliția a deschis o anchetă în acest caz

Părinții au fost cei care au sunat la 112, însă scandalul nu s-ar fi oprit aici. „ Din anturajul dânsei a venit un domn la mine să mă amenințe că nu am voie să filmez, nu am voie să o fotografiez, și să las imediat camera jos. În acel moment am simțit și eu frică, m-am simțit amenință.”

Ajunși la fața locului, agenții de poliție au legitimat-o pe femeie, iar mai apoi ar fi plecat ca și cum nimic nu s-a întâmplat, spun părinții copilului care cer dreptate. „Ne-am întors cu cel mic în seara aceea, a dormit în mașină și vreau să zic că țipa nu nu nu din somn, deci pentru el clar o traumă în subconștient. Eu aici trebuie să mă duc să consult un psiholog să poată să discute cu el pentru că e destul de închis nu vrea să vorbească. Pe plajă a

simțit frică, nu mai voia să plece foarte mult de lângă mine”

Citește și: VIDEO Panică la Constanța. O pată misterioasă de culoare neagră a apărut în Marea Neagră

„Noi am formulat plângere penală pentru loviri și alte violențe. Plângerea a fost depusă la poliția din Năvodari, copilul a fost inclusiv să fie verificat la INML București pentru că în Constanța era închis și nu l-a primit nimeni. Așteptăm acum zece zile să se elibereze acel certificat medico legal să vedem câte zile de îngrijiri medicale are nevoie copilul pentru recuperare.”

Se pare că femeia nu ar fi la primul incident violent. În Galați, unde are un salon de înfrumusețare, cei care o cunosc spun că ar mai fi avut conflicte de-a lungul timpului. Contactată pentru un punct de vedere femeia nu a dorit să ofere lămuriri legate de cele întâmplate.

IPJ Constanța a comunicat că au identificat-o. Anchetatorii au audiat o și este cercetată în stare de libertate. Dacă va fi găsită vinovată riscă o amendă penală sau o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare.