Micuta Anais, fiica lui Christian Sabbagh, indragitul prezentator al Stirilor Kanal D, s-a lansat in muzica! Extrem de talentata, aceasta a avut parte de filmarile primului ei videoclip, un colind emotionant, care e un cadou minunat, in prag de sarbatori, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

A fost foarte frumos, sunt mandra de mine! Mi-a placut cum am cantat si abia astept sa il vada oamenii.

Mami si tati au fost alaturi de mine cand am filmat”, a spus micuta Anais.

Anais si-a dorit ca alaturi de ea la acest debut sa ii aiba langa ea pe parintii sai, iar cei doi nu au ezitat sa i se alature la filmari.  Au avut mai multe emotii decat cea mica, insa nici nu le-a trecut prin cap sa refuze propunerea fiicei lor.

Am fost acolo, a fost ideea ei sa fim si noi in videoclip! Si-a dorit sustinerea si incurajarea noastra. Noi am avut foarte multe emotii, cred ca mai multe emotii decat ea. Nici nu imi vine sa cred ca a ajuns in acest punct si ca este atat de serioasa cu aceasta pasiune pentru muzica. Ieri era un ghemotoc iar acum, la sase ani, are deja propriul ei videoclip.

Nici eu, nici Iulia (n.r. Iulia Sabbagh) nu vrem sa o fortam cu nimic, daca ea isi doreste sa faca ceva, sa isi dezvolte pasiunile, noi o sustinem", a spus emotionat Christian Sabbagh.

Sotia celebrului prezentator este cea care se ocupa indeaproape de pasiunea celei mici si o insoteste de fiecare data cand vine vorba de orele de canto sau de pian ale lui Anais.

„Este o binecuvantare, am acel sentiment ca imi fac cum trebuie datoria de mama. Nu este deloc usor, dar am un sentiment de multumire", a adaugat Iulia Sabbagh.