Câțiva adolescenți au ajuns să terorizeze un sat întreg din județul Iași. Culmea, indivizii se și filmează în timp ce își bat joc de oameni, așa cum au făcut și zilele trecute. Imagini au un puternic impact emoțional, iar cu mai multe detalii despre acest caz a venit reporterul Delia Săndulachi.

Citește și: Nepotul care și-a jefuit bunicul, un bătrân înstărit din Capitală, a fost arestat! Bărbatul se teme acum pentru viața lui

„Incidentul s-a petrecut în comuna Gropnița și se pare că individul nu s-a gândit nicio secundă că gestul său îl poate răni grav pe bătrân sau chiar îi poate pune viața în pericol. Ba mai mult, acesta și-a pus unul dintre prieteni să și filmeze ceea ce urmează să facă. In imagini se vede cum adolescentul merge pe stradă, iar în momentul în care se apropie de bătrân îl împinge pe acesta în șanț, apoi își continuă drumul.

Din fericire bărbatul, nu a fost rănit grav, însă oamenii de acolo spun că nu este singurul incident de acest fel. Adolescentul de 17 ani ar fi de o agresivitate ieșită din comun, iar în urmă cu câteva zile, acesta a lovit un alt bărbat, chiar în curtea casei sale. Polițiștii au deschis atunci dosar penal pentru lovire, însă localnicii spun că asta nu l-a liniștit pe individul care continuă să terorizeze comunitatea.
Acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul NEWSTIME.