Companiile aeriene servesc alcool cu limită la bord, însă de cele mai multe ori oamenii se îmbată prin aeroporturi, înainte să urci în aeronave. „Majoritatea își cumpără din magazin se urcă în avion de cer nouă, nu știu, o cola un wiskey, consumă pe același după aia pe sub scaune își fac refill-ul” 

Băuturile alcoolice devin limitate pentru pasagerii din avion

Tocmai din acest motiv directorul unei companii aeriene a venit cu o propunere, pasagerilor să li se permită doar două pahare de alcool în aeroport, iar cei care cumpără din Duty Free să depoziteze sticla la cală. Pe acești doi soți i-am găsit în aeroportul Henri Coandă așteptând zborul spre Islanda ca să treacă timpul mai repede și-au luat câte o bere, se revoltă când aud de noua propunere.

Citește și: VIDEO Șase chirurgi din Timișoara au fost acuzați că au luat șpagă de la 40 de pacienți. Procurorii au descoperit sume mari

Alții în schimb văd cu ochii bunii o astfel de măsură. „ Păi o idee foarte bună pentru că alcoolul e dăunător, și eu sunt fumător și eu consum alcool, dar la anumite evenimente nu în timpul zborului.”

Oamenii se îmbată în aeroporturi

Însoțitorii de zbor s au pentru ceilalți călători, pilotul este obligat să aterizeze pe cel mai apropiat aeroport și să îl dea pe scandalagiu pe mâinile polițiștilo. Doar că acest lucru înseamnă cheltuieli mari pe care companiile aeriene încearcă să le evite.