Ultimele clipe din viața Monicăi avocata din Iași care ar fi fost aruncată de la etaj de iubitul ei au fost înregistrate. Chiar tânăra a pornit telefonul atunci când și a dat seama că cearta degenerează. Printre ultimele cuvinte, femeia care era însărcinată spune că a fost lovită în burtă. 

Femeia, ajunsă acasă după o petrecere s-a simțit în pericol și a decis să înregistreze conversația.

Totul s-a transformat rapid într-un scandal violent. „M-a lovit în burtă”, a spus tânăra avocată, după ce a fost atacată de iubitul ei. 

„Cheamă salvarea, cheamă ce vrei tu. Ia de aici că îți dau eu permisul și buletinul și gata. Te comporți aiurea cu mine, vrei să îmi demonstrezi mie nu știu ce”, au fost cuvintele atacatorului.

Ce au spus anchetatorii în legătura cu acest caz?

Anchetatorii spun că tânăra însărcinată ar fi fost lovită și aruncată de la etaj. Apoi, iubitul ei a construit scenariul unei sinucideri. Procurorii au adus inclusiv o expertiză medico legală care demonstrează că urmele de pe trupul victimei indică faptul că aceasta ar fi încercat să se prindă de pervaz.

Judecătorii au considerat că dovezile sunt suficiente și în primă instanță l-au condamnat pe avocat la 23 de ani de închisoare.

Citește și: VIDEO 3 tineri au fost victimele unui teribil acccident de mașină. Șoferul, fără permis de conducere, a pierdut controlul mașinii

„A încercat cu disperare să se lege de absolut toate probele despre care el considera că sunt în favoarea dumnealui, dar care în realitate nu sunt. Pentru câteva momente am avut impresia, în sala de judecată, că dumnealor discută despre un alt dosar decât cel despre care propriu-zis timp de trei ani de zile”, a

spus Călina Colea, avocat.

Ultimul cuvânt în acest dosar îl au magistrații curții supreme. Principalul suspect este arestat la domiciliul. În caz de urgență apelați numărul 80050033 destinat victimelor violenței domestice.