Tragedie fără margini într-o familie din Dej. Timp de patru luni, părinții și au văzut copilul de numai doi ani trecând prin chinuri groaznice, fără ca medicii să își dea seama ce are. Abia după ce s-a stins a fost descoperit faptul că micuțul ingerase mai multe bile magnetice. Reporterul Iulia Dumitrașcu ar venit cu mai multe detalii despre acest subiect în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: VIDEO Bebeluș găsit mort la o groapă de gunoi din Cluj! Mama riscă ani grei de închisoare

„Mama micuțului a fost cea care a făcut public incidentul, pentru a trage un semnal de alarmă. Băiețelul în vârstă de doi ani a primit cadou bilele magnetice, s-a jucat cu ele și le-a înghițit din neatenție. A început să se simtă rău, iar părinții l-au dus de urgență la spital. Acolo, însă, medicii nu au reușit să stabilească cu exactitate ce se întâmplă în lume. Au mai fost situații similare, dar copiii au fost salvați, pentru că bilele au fost descoperite în timp util.

În ceea ce îl privește, însă, pe băiatul de doi ani, acesta nu a putut fi supus unei investigații de tip CT, din cauza vârstei foarte fragede, o investigație care ar fi putut să îi salveze viața. În cele din urmă, după patru luni a încetat din viață. Părinții au reușit să afle ce s-a întâmplat abia după ce a fost gata autopsia. Este important de menționat faptul că genul acesta de jucării vin cu avertizări clare, pentru a nu fi date copiilor cu vârste sub trei ani.
Momentan, acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul NEWSTIME.