Descoperire șocantă la o groapă de gunoi din Cluj. Angajații de la salubritate au dat peste trupul fără viață al unui nou născut, învelit într-un sac. Criminaliștii au împânzit imediat zona, iar apoi s-a dat alerta în tot județul pentru ca anchetatorii să poată ajunge la mama bebelușului. Reporterul Silvia Ceh a venit cu detalii despre acest caz, în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: Noi detalii despre moartea băiețelului de patru ani din Bacău, răpus de gripă! A ajuns prea târziu la spital: „Nu i-a administrat nimic”

„Anchetatorii au o misiune extrem de dificilă și fac cercetări pe toate căile posibile pentru a găsi mama bebelușului. La noua rampă de la Pataruț sunt aduse zilnic tone de deșeuri din întreg județul și este foarte greu de stabilit din ce loc a fost adus gunoiul, în care s-ar fi aflat și cadavrul micuțului. De aceea, polițiștii îi roagă pe oamenii care ar putea avea informații despre acest caz sau despre mama care și-a abandonat pruncul să vină în sprijinul anchetei.

Se pare că bebelușul s-a născut la termen, în urmă cu aproximativ patru-cinci zile, dar anchetatorii trebuie să afle ce s-a întâmplat mai exact cu el. Medicii legiști vor stabili dacă micuțul s-a născut mort sau a fost ucis. În orice caz, dacă va fi identificată mama riscă ani grei de închisoare”
, a declarat reporterul Silvia Ceh.