O bătrânică de 103 ani a fost oprită de polițiști în timp ce conducea cu viteză. Mare le-a fost mirarea să descopere că femeia avea și permisul expirat, iar mașina nu era asigurată. Aceasta a reușit astfel să intre în topul celor mai vârstnici infractori rutieri din toate timpurile.

Citește și: Albert a murit la doar 22 de ani, în urma unui grav accident. Tânărul a fost nevoit să renunțe la cariera pe care și-a dorit-o din cauza unei afecțiuni chinuitoare

Giuseppina Molinari, născută în 1920, le-a atras atenția polițiștilor pentru că șofa cu viteză în mijlocul nopții pe străzile orașului Bondeno. În timpul controlului, agenții au descoperit că permisul de conducere al femeii era expirat de doi ani și nu avea nicio asigurare.

„Mi-a întocmit proces verbal, dar au fost blânzi. Au luat mașina și eu am mers cu un carabinier. Celălalt carabinier a mers cu mașina mea și a dus-o la...

Doamne ferește, în parcare”,
a declarat femeia în vârstă de 103 ani.

Giuseppina Molinari a scăpat doar cu o amendă 

Pensionara le a spus că venea de la o partidă de cărți are mulți prieteni și astfel se ține în putere, mai ales că toată viața a fost plină de energie.

„Am lucrat în aer liber, în câmp, am făcut tot felul de munci.

M-am căsătorit, am iubit timp de șapte ani, apoi nu am mai vrut să lucrez. I-am zis: Nu vreau să mai fac asta, nu vreau să întrețin un bărbat!”, a mai dezvăluit femeia. 

Bunica Giusepina a primit o amendă și spune că de acum își va lua un scuter, ca să nu își piardă independența.