Un accident teribil s-a petrecut aseară în localitatea Scoarța din județul Gorj. Albert, un tânăr de doar 22 de ani, a pierit în urma impactului. În tragedie a mai fost implicat un bărbat, medic din Capitală, care conducea celălalt vehicul, de care s-a lovit mașina tânărului.

Albert urma să devină polițist, dar a fost nevoit să renunțe la carieră din cauza unei boli

Totul s-a petrecut în seara zilei de 22 februarie.

Albert conducea pe raza comunei Scoarța când ar fi pierdut controlul volanului și ar fi ajuns cu autoturismul pe contrasens. Imediat, acesta s-a lovit de o altă mașină, care era condusă de un medic în vârstă de 46 de ani din București. În urma impactului, Albert a suferit mai multe răni. La fața locului au ajuns imediat pompierii, dar și medicii, care l-au transportat de urgență pe tânăr la spital.
Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor de a-l ține în viață, Albert s-a stins pe patul de spital.

„În seara de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, în calitate de participant la trafic, cu privire la faptul că, pe DN 67 Scoarța, a avut loc un accident rutier, cu două victime.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Scoarța, din direcția Târgu Jiu către Novaci, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul București.

Conducătorul auto de 22 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatul de 46 de ani nu a putut fi testat din

cauza leziunilor suferite. În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, aceștia fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pe timpul nopții, tânărul de 22 de ani a decedat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis ISU Gorj.

Citește și: A ucis un om și a rănit alți 2 după ce s-a înecat cu o bomboană. Tragedia s-a petrecut pe un drum din Zărnești

Albert mai avea foarte puțin până când urma să devină polițist, un lucru pe care și-l dorea foarte tare, însă viața i-a pus o piedică extrem de mare. Tânărul a fost diagnosticat cu distonie, o afecțiune care provoacă spasme și contracții musculare, dar și dureri extrem de puternice, astfel că a fost nevoit să renunțe la uniformă. La acea vreme, localnicii au strâns bani pentru tratamentul de care Albert avea mare nevoie, notează observatornews.ro.