Cel mai mare lanț de săli de fitness din țară a fost vizitat de inspectorii de la Protecția Consumatorului. În urma controalelor, câteva săli din vestitul lanț au fost închise. Reporterul Georgiana Grimm a venit în cazul jurnalului NEWSTIME cu toate informațiile despre acest subiect.

Citește și: Sala și piscina, la mare căutare printre români după mesele prea pline de sărbători: „Mâncărurile sunt mult mai grase, mai tradiționale”

„Comisarii ANPC au controlat 19 puncte ale celui mai mare lanț de săli de fitness din țara noastră, după ce mai mulți consumatori s-ar fi plâns de condiții, dar într-adevăr au găsit mai multe abateri inspectorii și anume putem vorbi în primul rând despre mizerie, despre mucegai în cabinele de duș, praf în sistemul de ventilație, rugină și acumulări de calcar. De asemenea, au fost descoperite zone cu un grad ridicat de accidentare, dar și echipamente foarte uzate.

De asemenea, mai multe suplimente alimentare și haine n-ar fi fost etichetate corespunzător. În urma verificărilor au fost aplicate o amenzi de 116.000 de lei, dar a fost și propusă închiderea temporară pentru trei puncte, vorbim despre închiderea serviciilor pe o perioadă de șase până la douăsprezece luni”
, a declarat reporterul NEWSTIME.