După o viață întreagă petrecută în lumina reflectoarelor, Cătălin Botezatu este în continuare unul dintre cei mai râvniți bărbați din țara noastră. Bineînțeles, creatorul de modă are grijă la aspectul fizic, însă nu pune mare preț pe mersul la sală, la care a și renunțat.

Vedeta a dezvăluit că nu consideră că mersul la sală este esențial pentru ca un bărbat să fie cu adevărat masculin, ba chiar din contră.

Designerul nu are deloc cuvinte de laudă față de cei care aleg să se posteze toată ziua de la antrenamentele de forță. 

„Încă nu am voie să merg la sală, nu că înainte rupeam sala în două. Acum, băieții că sunt prea efeminați, prea androgini. Fii bărbat, poartă-te ca un bărbat, fii galant. Eu nu zic să nu te postezi la sală o dată, de două ori pe săptămână, dar nu toată ziua.

Antrenorii sunt atât de penibili, în afară de ăia care recomandă ceva (n.red. util). Restul sunt atât de penibili în disperarea asta de a-și atrage clienți. Din trei băieți, dacă întrebi tu ce faci, antrenor de fitness, antrenor de fitness, nutriționist. În afară de Only Fans și videochat. Ăsta e adevărul, e păcat. De ce nu puneți mâna, osul la muncă. Sunt locuri de muncă vacante peste tot din care se câștigă mult mai mulți bani și aveți satisfacția muncii.
Și asta e valabil și pentru fete”
, a spus creatorul de modă, potrivit unica.ro.

Cum se menține în formă Cătălin Botezatu? Designerul este foarte atent la regimul alimentar: „Eu vreau să cred că sunt un bărbat interesant”

Dacă nu mai poate face prea mult sport, Cătălin Botezatu este foarte atent la ce mănâncă. De aceea, creatorul de modă este mare fan al mâncărurilor chinezești, care sunt echilibrate și mult mai slabe din punct de vedere caloric decât alte preparate, precum cele tradiționale

românești. 

Chiar dacă are mare grijă de aspectul fizic, Cătălin Botezatu este convins că nu acesta este elementul care îl face cu adevărat atractiv pentru persoanele din jur, așa cum a dezvăluit chiar acesta.

„Bucătăria chinezească poate fi uneori un regim alimentar foarte bun, datorită faptului că se gătește fără prea multă grăsime. Se gătește la woc, în acele tigăi rotunde. În componența preparatelor regăsești foarte multe legume, deci e o mâncare sănătoasă.

Eu ador această mâncare. Atenție la fructe și la semințe când le mâncați, pentru că și ele au demnitatea lor și trebuie mâncate într-un anumit interval orar al zilei. Mai puține băuturi acidulate, multă apă plată sau sucuri naturale, dar și alea să le beți dimineața.

Eu vreau să cred că sunt un bărbat interesant, un bărbat cu șarm. Pentru că un bărbat nu trebuie să fie frumos.

Un bărbat trebuie să aibă atitudine, să aibă masculinitate, să aibă șarm, eleganță, stil, să știe să se poarte cu o femeie. Și atunci toate acestea coroborate fac ca un bărbat să fie frumos”, a mai precizat Cătălin Botezatu, pentru sursa citată.