El este Cătălin Ștefănescu, sportivul care a pierit la doar 29 de ani. Lumea sportului românesc a fost zdruncinată cu o zi în urmă, pe data de 9 iulie 2023, când George Cătălin Ștefănescu a murit fulgerător, după ce culturistul s-a înecat într-un lac în timp ce se afla la pescuit.

Tânărul era pasionat de fitness și petrecea foarte multe ore pe zi la sala de forță, unde se antrena constant pentru a face performață la un nivel din ce în ce mai înalt.

El este Cătălin Ștefănescu, sportivul care a pierit la doar 29 de ani. Federația Română de Culturism și Fitness este în doliu

Federația Română de Culturism și Fitness este în doliu de ieri, de când campionul și-a pierdut viața înecat. Campionul național și balcanic la culturism a fost prezentat în revista Municipiului Târgoviște, fiind foarte apreciat în zona în care locuia.

Citește și: O femeie din Australia a avut parte de șocul vieții ei! Tânăra și-a urmărit soțul, ca să vadă dacă a luat copiii de la grădiniță, însă l-a văzut pe bărbat cu amanta în brațe

Pe lângă performanțele admirabile pe care le-a obținut pe parcursul timpului, Cătălin Ștefănescu era admirat și pentru caracterul său. Tânărul era foarte pasionat de sport, în special de fitness.

Acolo, acesta nu se concentra doar pe el, ci îi ajuta și pe cei care mergeau la sală să facă performanță și să adopte un stil de viață cât se poate de sănătos.

Apropiații lui Cătălin sunt dărâmați! Prietenii și familia sportivului îl plâng pe campion: „Nu te voi uita niciodată!”

Moartea neașteptată a culturistului i-a șocat pe cei dragi ai acestuia, care sunt dărâmați.

Aceștia plâng moartea tânărului campion și spun că nu îl vor uita niciodată pe cel care le-a fost un prieten atât de bun.

Citește și: Tânăr ucis de un șofer băut și drogat

„O veste care m-a pus la pământ și ne-a dărâmat pe toți! Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag și bun, drum lin către îngeri! Ai fost, ești și vei rămâne un campion!”; „Rămas bun prieten drag, nu te voi uita niciodată! Dumnezeu să te ierte!”; „Drum lin drag

coleg și OM cu suflet mare!”; „Brendi…. Dumnezeu să te odihnească în pace frate!”, au fost doar câteva din mesajele lăsate pe contul de Facebook al campionului.