Un copil de 10 ani a furat mașina familiei și a pornit cu ea pe autostradă. La doar 10 ani, un copil și-a pus familia pe jar după ce a furat automobilul familiei.

La scurt timp după ce s-a urcat la volanul SUV-ului, băiatul a intrat cu mașina pe un drum intens circulat. Ceilalți șoferi au observat imediat că ceva nu era în ordine pentru că mașina vira constant de pe o bandă pe alta și avea avariile aprinse în mijlocul zilei.

Un copil de 10 ani a furat mașina familiei și a pornit cu ea pe autostradă

Toată întâmplarea a avut loc pe data de 27 mai, în jurul prânzului, notează presa internațională. Băiatul a pornit cu mașina de la casa rudelor sale, din Michigan și voia să meargă spre Detroit, acolo unde se afla mama sa.

Citește și: Căldura dă peste cap drugtest-ul. Sute de șoferi au probleme

Pe urmele băiatului au pornit imediat mai multe mașini de poliție, însă copilul nu le-a luat în seamă și a condus în continuare. Doar o minune a făcut să nu se producă un accident, având în vedere că mașina făcea viraje foarte periculoase pe autostrada pe care circula.

Copilul s-a ales cu acuzații serioase după fapta sa

După ce a condus o porțiune bună de drum, băiatul a făcut un viraj spre marginea drumului și au lipsit doar câteva clipe până

ce acesta ar fi lovit o balustradă aflată la marginea drumului.

Copilul locuia la niște rude și voia să se reîntâlnească cu mama sa, care se afla la kilometri întregi distanță, pentru că îi era foarte dor de ea.

Citește și: Șofer drogat, oprit cu focuri de armă

Copilul, care are o vârstă foarte fragedă și abia a ajuns la pedalele mașinii pentru a putea conduce, este acum acuzat de conducerea ilegală a unui autovehicul, fugă de gradul al patrulea de către oamenii

legii și agresiune. De asemenea, pentru că acesta nu a vrut să vorbească cu polițiștii și a opus rezistență atunci când a fost reperat, băiatul s-a ales și cu acuzația de obstrucție față de poliție.