O femeie din Australia a avut parte de șocul vieții ei! Toată scena s-a petrecut în luna martie 2021, atunci când Christine Lee Kennedy a decis să îl urmărească pe soțul ei prin intermediul unei aplicații pe care a instalat-o pe telefonul bărbatului.

Tânăra voia să afle dacă partenerul ei de viață îi ia cu adevărat pe copii de la grădiniță. Iată însă că, nu mică i-a fost mirarea femeii în momentul în care l-a surprins pe soțul ei, Davin Larkin, sărutând o altă femeie.

O femeie din Australia a avut parte de șocul vieții ei! Aplicația l-a dat de gol pe soțul acesteia

Povestea pe care David o trăia pe la spatele soției sale cu Zowie Noring, amanta lui, se consuma într-o suburbie a orașului Brisbane din Australia.

Citește și: Câte zile libere vom avea de Rusalii 2023? Românii se vor bucura de timp alături de familie cu ocazia sărbătorii

Ulterior, Kennedy a mărturisit că a văzut cum partenerul ei de viață a luat-o în brațe și a sărutat-o pe cealaltă femeie. În acel moment, soția înșelată a simțit cum lumea ei se năruie și a decis să îi pedepsească pe cei doi amorezi.

Rănită de aventura soțului ei, femeia a trecut cu mașina peste cei doi amorezi

Orbită de furie, femeia, care se afla în mașină atunci când i-a văzut pe cei doi amanți, a călcat pedala de accelerație și l-a lovit pe soțul ei și pe femeia care se afla împreună cu el. După ce i-a lovit, femeia nu s-a oprit ci a coborât din mașină și a început să o lovească pe amantă peste față.

După câteva minute în care i-a adresat injurii peste injurii, Noring a reușit să urce la volan și a plecat.

Soția înșelată a mers pe jos până în apropierea soțului ei, unde a așteptat până când la fața locului au ajuns echipajele de poliție și de ambulanță.

Citește și: Blocați în mașină după ploaia torențială

Cazul a ajuns în fața instanței de judecată. Chiar dacă Kennedy a pledat vinovată pentru că i-a lovit cu mașina pe cei doi amanți, juriul a decis că femeia este nevinovată.

Astfel, ea nu va ajunge la închisoare, chiar dacă procurorii se așteptau ca șoferița să stea aproximativ trei ani în spatele gratiilor. Totuși, aceasta are două săptămâni la dispoziție să plătească o amendă în valoare de 5000 de dolari australieni atât fostului ei soț, cât și amantei sale.