Scene teribile s-au produs în apropierea unui parc din Capitală. Un adolescent a făcut un gest șocant după ce s-a înfuriat pe dealerul său. Reporterul Vlad Petrișor a venit cu toate detaliile acestui caz în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: „Crești un copil și te omoară în casă!” Un tânăr și-a înjunghiat părinții și pe unul dintre polițiștii care au intervenit! Totul s-a petrecut în Galați

„Întreg incidentul a avut loc săptămâna trecută, însă polițiștii au reușit abia ieri (n. red. marți, 13 februarie) să pună mâna pe agresor. Doi indivizi de 17 ani, dealer și client, și-au dat întâlnire pe o alee din Sectorul 2. Cel care voia să cumpere stupefiante avea însă alte planuri. A venit înarmat cu o machetă, iar atunci când s-a întâlnit cu dealerul, l-a atacat și i-a furat toți banii.

Polițiștii l-au căutat mai bine de o săptămână. Au reușit să pună mâna pe el ieri și să îl rețină pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi (n. red. miercuri, 14 februarie) l-au prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele treizeci de zile, sub acuzația de tâlhărie calificată și tentativă de omor calificat. Nu este singurul caz din Capitală, în care sunt implicați adolescenți și traficul de substanțe interzise.
Zilele trecute, un adolescent de 14 e ani a tâlhărit un dealer și a furat un rucsac, în care avea jumătate de kilogram de stupefiante. Acestea sunt până acum informațiile”
, a declarat reporterul NEWSTIME.