A ucis un preot și și-a distrus viitorul la doar 18 ani. Vorbim despre un tânăr din Argeș, care deși nu ar fi avut permis, a urcat la volan și ar fi gonit pe străzi. Din cauza lipsei de experiență a intrat cu mașina într-un vehicul în care se aflau preotul și un alt duhovnic. La doar 46 de ani, viața preotului Ilie a fost curmată în urma unui accident groaznic, produs de un tânăr de doar 18 ani.

Citește și: VIDEO Tânăr de 19 ani din Teleorman și-a condus prietenul spre moarte, după ce s-a urcat beat la volan

Băiatul ar fi cumpărat o mașină chiar astăzi (n. red. marți, 15 mai 2024) și, entuziasmat la culme, ar fi plecat cu vehiculul la plimbare, deși nu ar fi avut permis. Pe drum însă, tânărul ar fi intrat pe contrasens și a izbit în plin mașina în care se aflau cei doi preoți.

„Trei victime, la una dintre ele a fost declarat decesul. Cealaltă, conducătorul unui autovehicul, a fost transportat cu un elicopter SMURD la o unitatea spitalicească. La fața locului s-au asigurat măsuri PSI și s-a acționat pentru descarcerare și extragerea victimei, care din păcate a decedat”, a declarat Cătălin Ciobotea, ISU Argeș. 

Celălalt preot, care a scăpat cu viață din teribilul accident, a fost transportat la spital cu răni pe mare parte din corp.

În schimb, părintele mort a lăsat în urmă o soție și doi copii. Polițiștii din Argeș au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și trebuie să stabilească exact cum s-a produs accidentul.