O femeie a fost înjunghiată de colegul ei la locul de muncă. Imediat după comiterea faptei, agresorul a fugit pe un câmp din apropiere, unde a fost prins de polițiști. Motivul pentru care ar fi încercat să și omoare colega este unul halucinant. Reporterul Claudia Costandiș a urmărit acest caz și a venit cu toate detaliile în cadrul jurnaluliui NEWSTIME.

Citește și: VIDEO El este bărbatul care a ieșit cu chitara la geam, în Chiajna! A amenințat că își pune capăt zilelor, după ce l-a înșelat iubita

„Pe camerele de supraveghere din depozitul aflat în Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, locul unde a avut loc incidentul se poate observa cum bărbatul își urmărește colega timp de câteva secunde, apoi scoate un cuțit și se decide să o atace. Din fericire, femeia reușește să se smucească din mâinile agresorului și să o ia la fugă. Mai apoi, bărbatul speriat de faptul că ceilalți colegi au sunat la 112 și au anunțat polițiștii, o ia la goană și părăsește locul faptei.

Din nefericire pentru el, polițiștii ilfoveni s-au mișcat extrem de rapid și au reușit să îl prindă pe un câmp din apropiere de Afumați. El a fost dus la audieri acolo unde a declarat, potrivit unor surse judiciare, că ar fi premeditat totul din cauza faptului că nu ar mai fi suportat să fie jignit în repetate rânduri de colega lui. În momentul de față, el este cercetat pentru infracțiunea de tentativă de omor.
Între timp, femeia se zbate între viață și moarte pe un pat de spital. Medicii sunt reținuți cu privire la șansele sale de supraviețuire”
, a declarat reporterul