Acuzată că a plănuit și comandat moartea tatălui, Laura Crișan a tăcut în cele cinci ore în care procurorii au încercat să o interogheze. Ar putea fi arestați și cei doi indivizi plătiți să arunce în aer mașina omului de afaceri.

Citește și: VIDEO Cele mai vândute obiecte bisericești. Șapte mii de credincioși au fost la Sfântul Dimitrie cel Nou

Al treilea suspect, un frizer este cercetat în libertate.

A tăcut în fața camerelor cum a trecut în toți acești trei ani și jumătate. A trecut și în fața procurorilor din Capitala, care au încercat să o supună interogatoriului.

Laura Crișan a rămas tăcută în fața oamenilor legii

Laura Crișan n-a vrut să dea nicio explicație în fața acuzațiilor șocante. E considerată creierul atacului în stil mafiot cu bombă în care tatăl ei, afaceristul Ioan Crișan și-a pierdut viața.

Femeia a ieșit de la Parchetul General în jurul 01:00.

Citește și: VIDEO Fiica milionarului Ioan Crișan, acuzată de orchestrarea asasinatului tatălui său. Femeia a fost reținută, după trei ani de anchete

Nici cei doi compici acuzați că au pus bomba și au detonat-o n-au fost mai cooperanți cu procurorii. O sută de mii de euro, acesta ar fi fost prețul asasinării potrivit unor surse din anchetă.

Unul dintre cei doi indivizi reținuți i-ar fi fost nu doar complice Laurei Crișan ci și iubit la acea vreme. Rudele bărbatului s-au revoltat teribil când au văzut camerele de filmat. Vecinii în schimb au observat că în ultimii ani individul parcă pusese mâna pe o mină de bani, dar pe nimeni n-a dus gândul la un astfel de scenariu.

Anchetatorii spun că el și celălalt complice reținut ar fi montat dispozitivul artizanal în care s-a folosit inclusiv praf de pușcă sub mașină afaceristului.

Bomba ar fi fost detonată de la distanță cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefonul mobil. Din schema diabolică unde creierul ar fi fiica moștenitoare a lui Ioan Crișan face parte și un frizer din Arad. El este cercetat în libertate și asta pentru că de câteva luni a bătut palma cu criminaliștii și a dat în vileag tot planul macabru.

El susține că ar fi procurat doar componentele folosite în fabricarea dispozitivului și că nu ar fi știut la ce urma să fie folosit.

Ioan Crișan a avut parte de o moarte terifiantă care a șocat România la vremea respectivă. Se vorbea atunci chiar și de reglări de conturi, că un mafiot de peste hotare ar fi vrut să-l ucidă cu o asemenea cruzime. Nimeni nu s-ar fi gândit la fiica lui. Laura Crișan n-a vorbit niciodată public, deși a apărut la audieri și la înmormântarea tatălui.