Un copac a fost rupt de vânt și s-a prăbușit pe linia de cale ferată, iar din acest motiv sute de călători de pe ruta Timișoara-Mangalia au stat în tren aproape 20 de ore.

În cele din urmă au ajuns la destinație cu întârziere de peste 5 ore și a fost nevoie de intervenția ambulanței, după ce unui călător i s-a făcut rău. La Bistrița o casă a fost cuprinsă de flăcări și s-a făcut scrum, după ce a fost lovită de trăsnet.

Sute de călători au rămas blocați în tren timp de 20 de ore

Un adevărat calvar au trăit sute de pasageri care au plecat cu trenul din Timișoara spre Mangalia. Un copac smuls din rădăcini de furtună s-a prăbușit pe șine și a apărut o defecțiune la un vagon, iar astfel oamenii au fost blocați până când problemele au fost remediate.

Aproape șase ore au fost nevoiți oamenii să stea în tren. „La Timișoara a plecat regulat până în Caransebeș, la Caransebeș au fost probleme cu trenul care venea două cu vagoane de la Reșița pentru Mangalia, după aia au picat pomii din cauza furtunii.”

Nu doar căldura le-a dat bătăi de cap călătorilor ci și frigul de peste noapte. „ Frig a fost azi noapte, frig, că noi am venit îmbrăcați așa subțire și au încercat să ne cumpere cu jumătate de sticlă de apă atât” În

cele din urmă trenul a ajuns la Constanța.

Citește și: VIDEO Un student din Constanța a răbufnit și i-a dat foc profesorului său de matematică. Ce l-a făcut să recurgă la acest gest?

A fost nevoie însă de intervenția medicilor pentru că un călător s-a simțit rău. Furtuna a creat probleme și la Bistrița, o casă a fost făcută scrum, după ce a fost lovită de un trăsnet. „N-a fost așa ploaie de mare, dar a tunat, a trăsnit, a fulgerat și a o

trăsnit foarte tare din am sărit din pat parcă s-a spart ceva”.

Pompierii au intervenit și au stins incendiul, însă vântul a reaprins focul. În doar câteva minute flăcările s-au extins cu repeziciune și au cuprins întreaga locuință. Pe când au ajuns aici pompierii nu au mai putut salva nimic, iar astăzi după

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Casa nu era locuită, iar focul nu a avut unde să se extindă în jur. Vremea rea nu ne ocolește nici astăzi. ANM a emis cod galben de ploi torențiale vijelii grindină și descărcări electrice în mare parte din țară.