Tânărul venise pregătit cu o sticlă de spirt și s-a răzbunat într-un mod care pare desprins din filmele de groază. Din fericire dascălul a scăpat doar cu răni ușoare. Tânărul de 22 de ani și-a stăpânit cu greu furia în fața jurnaliștilor. Deși era încătușat studentul a răbufnit la întrebările privind incidentul extrem de grav în care fusese implicat

Un student din Constanța a răbufnit și i-a dat foc profesorului său de matematică

La ora 12:00 tânărul a intrat în examenul de informatică. E student la matematică în anul trei și a susținut o probă mixtă în fața unui dascăl de 70 de ani. A fost nevoit să prezinte un proiect și să răspundă la mai multe întrebări. La final a fost înștiințat că a primit nota 4.

Imediat s-au auzit strigătele pe holurile facultății și un alt profesor a sunat la 112. Sesizarea părea neverosimilă, dar polițiștii au trimis mai multe echipaje la adresa indicată.

Din primele cercetări efectuate rezultă că un student nemulțumit de nota obținută la examen i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă”.

Citește și: VIDEO Noi detalii au ieșit la iveală în cazul bătrânei din Ilfov, ucise la comandă. Povestea este una scoasă din filme

La aceste scene au fost martorii ceilalți studenți, dar și un alt cadru didactic.

„Norocul a fost că nu i-a atins fața, doar zona piciorului. Partea sadică mi s-a părut că a ținut ușa domnului profesor.” Imediat studentul a fugit, dar a fost prins în apropiere de facultate. „Studentul avea acea sticlă asupra lui pentru că e cam greu să procure așa din senin pe holurile unei instituții unei Universități o sticlă de spirt.” Pentru cuvintele grele adresate în fața sediului IPJ, tânărul de douăzeci și doi de ani a fost amendat cu 1000 de lei.
Este însă cea mai mică problemă pe care o are. S-a ales cu un dosar penal și va fi exmatriculat din facultate. Singura veste bună e că profesorul a suferit răni ușoare și e în afara oricărui pericol și nu a fost internat în spital.