Un tânăr de 18 ani a pierit în urma unui accident teribil produs în apropiere de Târgu Jiu. Polițiștii audiază acum martorii pentru a încerca să înțeleagă ce s-a întâmplat. O ipoteză șocantă se conturează în anchetă. Reporterul Teo Argint știe ce au aflat polițiștii până acum.

Citește și: VIDEO O cocincidență stranie a avut loc în Capitală! Cine era ofițerul SPP, mort, după ce a intrat într-un tramvai: „A prezentat leziuni incompatibile cu viața”

„Conform unor surse din anchetă, șoferul în vârstă de18 ani s-ar fi luat la întrecere cu un prieten. Cei doi băieți ar fi făcut drift-uri pe un drum național din localitatea Peștișani, din județul Gorj. Din păcate, distracția lor s-a terminat brusc în momentul în care băiatul a pierdut controlul volanului, într-o curbă cu viraj la stânga. A intrat pe contrasens și acolo a lovit cu putere un parapet.

Echipajele de intervenție ajunse la fața locului au încercat să îl resusciteze, dar în zadar. Băiatul în vârstă de 18 ani se afla singur în mașină. Mai avea 10 kilometri până să ajungă acasă, în localitatea Tismana și nu se știe până acum dacă purta sau nu centură de siguranță. Mai mult decât atât, tânărul luase permisul în urmă cu câteva luni și îi plăcea să conducă, fapt care reiese inclusiv dintr-un clip pe care îl postase pe social media, în timp ce se afla la volan.
Acum, polițiștii din Gorj cercetează acest caz. Au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și încearcă să stabilească în ce împrejurări s-a produs accidentul”
, a declarat reporterul NEWSTIME.