Iepurașii de ciocolată care ar ascunde bani înăuntru au creat o adevărată isterie și în România. Deși totul ar fi pornit de la o glumă pe rețelele de socializare, fenomenul este acum de neoprit în magazine, unde urecheații dulci sunt distruși pe bandă rulantă de căutătorii de comori. Pentru a stopa fenomenul, angajații magazinelor au fost nevoiți să-i pună la adăpost figurinele dulci. 

Citește și: Inspectorii ANPC au găsit la raft pui vopsiți și cu salmonella! Medicii trag un semnal de alarmă: „Pot să afecteze principalele organe”

Fenomenul „iepurilor câștigători” a creat nu numai isterie in mediul online, ci a lăsat și multe „victime” la raft. Măcelul iepurașilor a început pe TikToK, după ce mai mulți utilizatori s-au filmat în timp ce spărgeau iepurași de ciocolată și găseau bancnote de 50 sau 100 de euro în interior. Însă, urecheații au avut de suferit abia când trendul a ajuns pe plaiurile noastre.

Adevărul despre „iepurașii cu bani” din magazine 

Românii au cumpărat iepurași pe bandă rulantă, doar să găsească și ei premiul cel mare. Iar cei care nu s-au simțit atât de norocoși cât să plătească 44 de lei au încercat marea cu degetul direct la raft. Așa se face că zeci de iepurași au fost lăsați ciuruiți în magazine, ca pe câmpul de luptă. În realitate, însă, „iepurașii de aur" nu ascund nicio comoara înauntru, adică sunt goi. 

Pentru că anunțurile puse de angajații magazinelor în care interzic distrugerea iepurașilor nu au putut combate însă chemarea românilor către câștig, urecheații au fost puși la adăpost. Chiar dacă unii dintre utilizatori au recunoscut pe platformă că totul a fost o glumă, românii continuă să spere. Internauții se așteaptă ca frenezia iepurașilor să ia sfârșit abia după Paște.