Mulți dintre cei care au vrut să plece din țară în minivacanța de Rusalii au ales Turcia, iar Kusadasi este o destinație însorită și ofertantă la numai câteva ore distanță de țara noastră.

Andra Ionescu: „Noi ne aflăm în Kusadasi, una dintre destinațiile preferate ale românilor pentru vacanță, în special acum de Rusalii. Aici puteți vizita Efes ul, este principalul obiectiv turistic încărcat cu multă istorie, vorbim practic despre un oraș antic devenit acum muzeu în aer liber.

Alt obiectiv turistic extrem de important este Casa Fecioarei Maria. Despre acesta știm că ar fi considerat locul în care Maica Sfântă și-ar fi petrecut ultimele clipe din viață. De asemenea plajele nu sunt de ratat aici, bazarul trebuie neapărat vizitat mai ales că vă puteți întoarce de acolo cu o mulțime de suveniruri.

În medie, românii care și-au petrecut aici vacanța, au scos din buzunar aproximativ o mie de euro pentru un sejur de șase nopți cazare de tip all inclusiv.

Bineînțeles că prețurile pot să difere în funcție de preferințe. Anul trecut aproximativ un milion de români și-au petrecut vacanța aici în Turcia.”