Ancheta în cazul Alexandrei, copila de numai nouă ani care a sfârșit din cauza bătăilor primite de la mamă duce la noi rețineri. Unchiul și mătușa fetei au devenit suspecți pentru complicitate la acest calvar. Reporterul Delia Săndulache a urmărit acest caz și a venit cu toate detaliile despre acest caz în jurnalul NEWSTIME.

Citește și: S-a aflat ce a ucis-o pe Shara, tânăra olimpică din Neamț! Raportul final al medicilor a făcut lumină în acest caz

„Unchiul și mătușa Alexandrei au fost reținuți pentru complicitate la omor și complicitate la rele tratamente aplicate minorului, însă judecătorii au decis să îi plaseze sub control judiciar, cu interdicția de a părăsi țara. Tragedia s-a produs în urmă cu două săptămâni. Fata de nouă ani a murit după ce a fost bătută ore în șir de mama ei, cunoscută cu probleme psihice. Pe corpul fetei au fost găsite urme mai vechi de lovituri, semn că aceasta era supusă constant abuzurilor.

Abia acum, procurorii au decis că nu doar mama poate fi trasă la răspundere pentru cele întâmplate, așa că i-au inclus în dosar ca suspecți și pe cei doi soți, care ar fi asistat nepăsători la chinurile prin care trecea copila. Nici autoritățile care se ocupă de protecția copilului nu au mâinile curate. După tragedie, surorile Alexandrei au fost luate în custodie, însă nimeni nu a explicat până acum de ce nu au fost făcute verificări mai devreme pentru a preîntâmpina acest sfârșit tragic.
Așadar, în caz de urgență apelați numărul Tel Verde 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice. Acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul NEWSTIME.