La peste cinci luni de la tragedia din Neamț, când o tânără de 16 ani a murit în mod misterios, medicii legiști fac lumină în acest. Reporterul Adina Iliescu a urmărit raportul care a ajuns pe masa procurorilor și a venit cu toate detaliile. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Citește și: Tatăl Sharei, primele declarații după ce a văzut ultima filmare cu fiica lui în viață! Imaginile vorbesc de la sine: „Probabil n-o să aflăm niciodată cum a ingerat fetița noastră acea cantitate”

„Legiștii au stabilit că Shara, tânăra olimpică de 16 ani a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Raportul medico-legal arată că infarctul a fost provocat de o intoxicație cu un cocktail de stupefiante extrem de periculoase, intoxicație care a provocat inclusiv o hemoragie generalizată. Același raport mai arată că Shara  nu întreținuse relații intime cu tânărul pe care îl cunoscuse în mediul online și la care mersese acasă în Piatra Neamț, deși părinții ei credeau că se află cazată la un hotel alături de colegii ei.

Autoritățile au suspiciunea ca tânărul să îi fi oferit fetei substanțele respective. Atât el, cât și dealerii au fost arestați preventiv anul trecut, însă acum sunt cercetați în stare de libertate. Deocamdată, acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul NEWSTIME.