Imagini incredibile au fost filmate în vila tânărului de bani gata din Piatra Neamț, unde o elevă eminentă a murit după o supradoză. Individul a fost surprins cum ar fi încercat să scape de plicurile cu stupefiante, în timp ce fata de 16 ani zăcea inconștientă în dormitor. Părinții ei acuză polițiștii că ar fi vrut să mușamalizeze totul. La aproape 5 luni de la moartea Sharei, nici măcar raportul oficial de la medicii legiști nu a ajuns la dosar.

Citește și: Părinții Sharei, tânăra ucisă de o substanță interzisă, audiați de procurori! Acuzații grave la adresa iubitului fiicei lor: „Să nu mai fie distruse și alte familii”

Sunt ultimele imagini cu Shara în viață, filmate în chiar în casa tânărului de 19 ani din Piatra Neamț, unde eleva eminentă a murit drogată. Camera de supraveghere instalată în vila de lux surprinde momentul în care cei doi urcă scările la etaj, în timp ce părinții lui erau la parterul locuinței. Fata

de 16 ani cară după ea o valiză. Tânărul îi arată camerele și baia, iar în cele din urmă intră amândoi în dormitor și închid ușa. De acolo, Shara nu a mai ieșit vie. Matteo părăsește dormitorul la un moment dat, să se ducă la baie, dar se întoarce. După zeci de minute, tânărul iese speriat și fuge la parter. Îi cheamă pe părinți. Adolescenta de 16 ani se prăbușise fără vlagă pe podea, lângă pat. 

În timp ce părinții coboară să dea alerta, tânărul de 19 ani se îmbracă. Însă la un moment se întâmplă un lucru suspect. Scoate ceva din portofel și bagă în buzunarul de la pantaloni. Ar putea fi exact stupefiantele care să o fi ucis pe fată. 

„Se vede când le scoate din portofel și din sertar a mai scos după aceea și se duce și le aruncă în toaletă”, a

declarat tatăl Sharei. 

Shara a murit în urma unei supradoze! Tatăl fetei acuză o mușamalizare 

Paramedicii care au ajuns primii în vilă nu au mai putut să o salveze. Shara a pierit din pricina unei supradoze cu un drog extrem de periculos, după cum aveau să concluzioneze ulterior legiștii.

„Probabil n-o să aflăm niciodată cum a ingerat fetița noastră acea cantitate de stupefiante și doza, mai ales, pentru că ea nu era consumatoare.

Nu mai consumase niciodată acest tip de substanțe. Ele au fost oferite de acest băiat pentru a profita de ea în scopuri sexuale. Acest băiat nu este la prima faptă, adică a mai făcut și cu alte fete acest lucru, dar fetele respective au scăpat”, a mai spus tatăl fetei. În fața polițiștilor, tânărul a negat că ar fi consumat substanțe interzise.

Shara era elevă la un liceu de top din București. Plecase în Piatra Neamț la un concurs școlar la care nu a mai ajuns. Tânărul despre care s-a spus că i-ar fi fost iubit, a luat-o de la gară. 5 luni au trecut de atunci, timp în care anchetele au bătut pasul pe loc, spun părinții fetei. El este în arest preventiv pentru trafic de droguri, laolaltă cu alți doi indivizi ce-i sunt prieteni.

Avocatul părinților fetei e de părere că și agenții de poliție ar trebui cercetați, deoarece nu ar fi făcut o anchetă la locul tragediei la momentul potrivit. După apariția acestor imagini, tânărul de 19 ani și ceilalți doi suspecți în dosarul traficului de droguri vor fi audiați mâine în Piatra Neamț. Pe de altă parte, la dosar încă nu a ajuns raportul oficial al medicilor legiști în cazul morții adolescentei, cu toate că a trecut atâta amar de vreme de la scenele fatidice.