Bătrânul aflat la volan a spulberat o chiar în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că femeia apucă să facă doar câțiva pași pe zebră, apoi este lovită în plin de autoturismul condus de șoferul în vârstă de 87 de ani.

O femeie a fost spulberată pe trecere, după ce un șofer de 87 de ani a dat peste ea

În urma impactului, victima este aruncată câțiva metri pe asfalt. Femeia de 72 de ani a fost proiectată lângă un pieton care circula pe marginea drumului. După câteva secunde bune în care a fost în stare de șoc martorul a sunat la 112, iar femeia a fost dusă la spital. „ A suferit multiple traumatisme la nivelul capului, dar și fracturi costale. La acest moment pacienta este stabilă hemodinamic”.

Citește și: VIDEO Variola maimuței a creat panică printre oameni. Autoritățile europene s-au întâlnit pentru a discuta despre măsurile necesare

Șoferul de 87 de ani, în schimb, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În urmă cu doar câteva luni parlamentarii au depus un proiect de lege prin care propuneau ca valabilitatea permisului de conducere pentru șoferii cu vârsta de 70 de ani să fie înjumătățită de la 10 la 5 ani, iar pentru cei de peste 80 de ani să mai fie valabil doar

doi ani. Legea nu a fost însă adoptată, spre revolta oamenilor.

Victima a fost aruncată la câțiva metri

Polițiștii iau în calcul și semaforizare respectivei treceri de pietoni având în vedere frecvența accidentelor care se produc în acel loc. În luna ianuarie a fost spulberată de un taxi o tânără de 27 de ani care traversa împreună cu cei doi copii ai ei.

Cu toții au fost răniți și au ajuns la spital.