Apropiații povestesc că femeia era terorizată de mai mulți indivizi și chiar a urmat cursuri de portarmă, deoarece se temea că va fi atacată. Marina avea 41 de ani și lucra ca medic stomatolog în Brăila, acolo unde avea propriul cabinet la parterul unui bloc.

Aseară ea a fost găsită într-o baltă de sânge. Femeia de serviciu a fost cea care a făcut descoperirea șocantă.

Aceasta l-a sunat apoi pe soțul victimei care a alertat poliția.

O femeie de 41 de ani, medic stomatolog, a fost ucisă chiar în propriul cabinet

Marina avea mai multe lovituri de cuțit în jurul gâtului. Potrivit unor surse judiciare, crima ar fi fost una premeditată, iar din cabinet nu lipsea niciun obiect de valoare. În încercarea de a găsi vinovatul oamenii legii au audiat mai multe persoane, printre care vecini, pacienți, dar și părinții și soțul femeii.

Marina era originară din Republica Moldova, iar de mai mulți ani se stabilise în România.

Citește și: VIDEO Autocar cu 60 de muncitori, blocat la intrarea în tunel. Trei persoane au fost rănite

Locuia împreună cu soțul său tot medic stomatolog într-un cartier rău famat din Brăila, iar de ceva timp ar fi fost terorizată de mai mulți localnici. „Locuiesc aici de 15 ani și niciodată nu s-au întâmplat eveniment de genul.”

Marina ar fi simțit că cineva vrea să îi facă rău

De curând femeia făcută cursuri de portarmă și intenționa să își cumpere și un pistol, după ce mai mulți indivizi au pătruns în curtea casei și au amenințat: „Soțul are cabinet mai încolo, ea aici, niște oameni nota 25, îmi pare rău, eu când am auzit că a decedat am rămas fără cuvinte efectiv.”

Citește și: VIDEO Furtuni violente după căldura sufocantă. Oamenii au fost avertizați să nu iasă din case

În prezent identitatea agresorului, dar și motivul crimei sunt necunoscute. Oamenii legii au ridicat imagini din zonă și au pornit o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Potrivit unor surse, există un cerc de suspecți, însă până în acest moment nu a fost reținut nimeni în acest caz.