A fost sechestrată și amenințată cu o armă improvizată chiar de iubitul ei. Un individ orbit de gelozie. Bărbatul a ținut o furculiță la gâtul partenerei sale minute bune, chiar sub ochii polițiștilor și jandarmilor.

O femeie de 48 de ani din Constanța a fost sechestrată și amenințată cu furculița

Scenele șocante s-au petrecut pe faleza candalului Dunăre- Marea Neagră în Megidia.

Scandalul dintre cei doi iubiți a început acasă pe fondul geloziei. Bărbatul a pus mâna pe o furculiță și a forțat o pe concubină să-l urmeze. Individul de 50 de ani a sechestrat-o pe femeie, chiar sub ochii polițiștilor chemați de martori.

Citește și: VIDEO Sutele de turiști care ajung pe Tâmpa riscă să se accidenteze. Priveliștea frumoasă îi poate costa sănătatea

Individul a fost convins cu greu să-i dea drumul femeii de 48 de ani. Imediat a fost reținut de forțele de ordine. „Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.”

Individul s-a ales cu dosar penal

Apropiații pun agresivitatea bărbatului pe seama geloziei extreme. O trăire de care psihologii și psihiatrii se lovesc des în activitatea lor.

Refulează prin agresivitate ca și cum și-ar dori ca celălalt care este agresat se simtă durerea și emoția prin care ei au trecut.

Citește și: VIDEO Guvernul se joacă cu nervii pensionarilor

Originile agresivități se regăsesc încă din copilărie. De acolo învățăm cum să facem față problemelor și cum să devenim și agresiv sau nu.” Individul

s-a ales cu un dosar penal.