O influenceriță celebră din SUA, mamă a șase copii, a fost arestată pentru 30 de ani, după ce și-ar fi torturat fizic și emoțional copiii. Ruby Franke dădea sfaturi despre parenting, iar în ultima postare vorbea chiar despre victimizare și responsabilitate. O mamă a șase copii din Utah, cu un blog celebru pe Youtube „8 passangers”, având peste 2 milioane de urmăritori, Ruby Franke va petrece următorii 30 de ani în spatele gratiilor pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Ea are la dispoziție 30 de zile pentru a face apel.

„Am fost condusă să cred că această lume este un loc rău, plin cu polițiști care controlează, de spitale care rănesc, de agenții guvernamentale care spală creiere, de lideri bisericești care mint și poftesc, de soți care refuză să protejeze și de copii care au nevoie de abuzuri”, a declarat femeia, în fața instanței.

Citește și: Situație halucinantă la Ploiești! Doi bebeluși au fost încurcați la maternitate: „A venit cu un alt copil, mai mic”

Deși dădea sfaturi legate de parenting, femeia și-a convins copiii că sunt posedați și că trebuie să fie pedepsiți pentru a se pocăi. Drept urmare, îi tortura prin metode cutremurătoare. Femeia, în vârstă de 42 de ani și partenera sa de afaceri, Jodi Hildebrandt, consilier în sănătate mintală, au pledat vinovat, fiind acuzate oficial de abuz împotriva minorilor, fiecare cu câte două capete de acuzare.

Copiii influenceriței au început să vorbească despre chinurile la care erau supuși de propria mamă 

Poliția din Santa Clara a descins la locuința celor două femei în august 2023 în urma unui apel la dispecerat. În incinta casei, oamenii legii au găsit doi minori subnutriți, cu răni deschise, legați la mâini si picioare cu bandă adezivă. Copiii au fost transportați la spital pentru a primi îngrijirile necesare.

Deși copiii au fost martori la neglijența și abuzurile comise de mama lor, abia în urmă cu câteva luni au avut curajul să spună totul în fața camerelor.

„Ultimele șase luni au fost dificile, dar am simțit rugăciunile tuturor, multă terapie, mult scris, luate pe rând. M-a ajutat enorm. Sunt gata să-mi încep din nou viața”, a declarat una dintre fiicele influenceriței.