Când s-a văzut cu agenții pe urmele ei, fata a accelerat și a pierdut controlul volanului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt de ordinul sutelor de mii de euro. Faptele s-au produs la doar două luni de când un tânăr fără permis a provocat o tragedie tot în Pantelimon.

O minoră care a condus fără permis a distrus 6 mașini

A spulberat cinci mașini și doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Era miezul nopții, când tânăra de 16 ani a furat bolidul unchiului și a demarat în trombă. Înainte de a produce o tragedie, un echipaj de poliție a observat că autoturismul mergea neregulamentar și a făcut semn tinerei să oprească.

Minora fără permis auto nu s-a conformat, ci dimpotrivă, a apăsat mai tare accelerația. „Pentru cât șoferul autoturismului a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea, polițiștii din cadrul subunități au pornit

în urmărirea acestuia folosind semnalele acustice și luminoase”
Cursa s-a încheiat brusc, după ce șoferița teribilist a lovit în lanț mai multe mașini parcate.

Citește și: VIDEO Trei fetițe din Prahova au fost spulberate de un șofer în drum spre casă. Una dintre ele a suferit un traumatism cranian

Este întrebarea pe care și-au pus-o mulți dintre cei care au văzut maldărul de fiare rămas în urmă.

Accidentul are loc la doar două luni de la tragedia de la Pantelimon, comisă de un alt minor fără permis.

Pagubele materiale sunt de ordinul sutelor de mii de euro

De data aceasta tânăra care s-a luat cu mâinile de cap după ce a făcut pagubele uriașe era în mașină cu alte două prietene. Ambele aveau permis, dar degeaba.Tânăra de 16 ani care a produs accidentul face parte dintr-o familie influentă din cartierul Vitan.

Minora obișnuia să se pozeze în vacanțe de lux pe iahturi și la restaurante exclusiviste.

Citește și: VIDEO Energizantele și chipsuri, în loc de corn și lapte. Acestea au devenit preferatele elevilor

Când a făcut prăpăd în parcare conducea o mașină în valoare de peste 50 de mii de euro. La fața locului, șoferița teribilistă a făcut pagube, însă de sute de mii de euro.

Ieri, tânăra a fost audiată la secția 11 de poliție. Pe numele minorei a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis, nerespectarea semnalelor polițiștilor și distrugere. Potrivit legislației în vigoare dosar penal riscă și persoana care i-a încredințat minorei autoturismul.