Femeia i-a atacat inclusiv pe polițiștii chemați să intervină. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele oamenilor legii tânăra ar fi urmat un tratament antidepresiv și ar fi fost internată la mai multe unități de specialitate.

Patru oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce o femeie i-a mușcat

În imaginile surprinse de bodycamurile polițiștilor se poate observa cum oamenii legii chemați prin apel la 112 să intervină la un conflict între vecini încearcă să o imobilizeze pe femeie.

Aceasta începe să îi lovească fără oprire. Se zbate când cel de-al doilea om al legii intervine și apoi cade pe jos. Cei care au sunat la poliție au cerut ajutor spunând că au fost mușcați de femeie.

Citește și: VIDEO Cluj-Napoca și Brașov, în topul fericirii! Sunt primele orașe din România care au ajuns pe podium

„Am plecat, am fugit.

Pe mine nu m-a mușcat. Pe soția, pe fiica, doi polițiști. A supărat-o că am intervenit noi că auzeam zgomote, mari, groaznice, scandal monstru. Fata mea mi-a spus să ne băgăm că o bate pe aia mică. Ei spun că este autistă, nu este autistă copila, e dusă puțin că stă lângă doi părinți cu probleme. Noi am intervenit, ei au fost foarte agresivi, ne-au rupt gardul, au sărit în curte, au dărâmat-o pe soția mea.”,
a spus unul dintre vecinii femeii.

Femeia a fost găsită de polițiștii la câteva străzi distanță de casă. Când au vrut să o legitimeze aceasta a devenit agresivă și i-a mușcat și pe ei. În total patru persoane au ajuns la spitalul Matei Balș din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit unor surse, tânăra ar fi urmat un tratament antidepresiv și ar fi fost internată la mai multe unități spitalicești.

La o săptămână de la incident femeia a fost reținută într-un dosar în care este cercetată pentru infracțiunile de ultraj lovire și alte violențe, dar și distrugere. Ea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Cel mai probabil va urma și o expertiză psihiatrică în acest caz.