Ieri a ajuns în fața anchetatorilor o fost studentă despre care există suspiciuni că ar fi fost chiar iubita sociologului care a participat la taberele de practică de pe timpul verii. Nu mai puțin de șapte ore a stat în fața anchetatorilor fosta studentă a lui Alfred Bulai. Aceasta a fost și cea mai lungă audiere din dosar de până acum. Tânăra ar putea fi un martor cheie în acest dosar pentru că ar fi chiar iubita profesorului, conform unor surse.

Presupusa iubită a lui Bulai, audieri record

Studenta a participat la stagiile de practică din 2022-2023, iar astăzi a ajuns în fața anchetatorilor și le-a spus ce s-a întâmplat în timpul facultății, dar și în timpul taberelor de practică organizate în timpul verii de Alfred Bulai, dar și despre relația pe care cei doi ar fi avut-o. În acest caz ancheta continuă, iar acuzațiile de hărțuire sexuală, dar și folosirea funcției în scop sexual încep să se contureze.

Citește și: VIDEO Mâna dreaptă a profesorului Alfred Bulai a fost audiată 7 ore. Procurorii cred că ar putea face lumină

Mulți se întreabă deja când ar putea ajunge în fața anchetatorilor chiar profesorul Alfred Bulai, pentru că până acum nu a ajuns să se declare nimic în fața anchetatorilor chiar dacă a trecut deja o lună de la izbucnirea incendiului.

Până în prezent peste 30 de e-mailuri de la presupuse victime au ajuns în fața procurorilor care se ocupă de acest caz, iar o parte dintre acestea s-au transformat deja în plângeri împotriva profesorului.