Moartea celui cunoscut drept regele fițelor este învăluită în mister. Legiștilor le este greu să dea un verdict deoarece cadavrul a stat multe zile în apartament până să fie descoperit. Însă apropiații vorbesc despre patima alcoolului și a stupefiantelor. Andrei Versace avea halucinații în ultima vreme, spun prietenii și ar fi fost internat de două ori din pricina dependenței, iar luxul pe care îl afișa ar fi fost doar de fațadă, pentru că nu mai avea bani.

Regele fițelor a avut parte de o moarte misterioasă

Prietenii lui Andrei Pârvan, cunoscut în mediul online ca Andrei Versace au observat ceva ciudat în ultimul clip pe care tânărul de 37 de ani l-a postat în mediul online înainte să moară subit. Era în apartamentul de lux în care stătea cu chirie se pare, dar nu singur.

„Se vede o persoană care se oglindește în masă, persoana aceea nu a vrut să fie văzută pe video, dar s-a oglindit în masă.”

Citește și: Ce au mărturisit prietenii lui Andrei Versace, după ce acesta s-a stins din viață: „Era ca și un pamflet”

De altfel se observă cineva și în geam, iar pe fundal se aude vocea unui bărbat care bruiază muzica de jale.

Potrivit legiștilor cel poreclit Regele Fițelor ar fi murit cu câteva zile bune înainte să fie găsit cadavrul. În casă totul era vraiște, după cum se vede în imaginile filmate în momentul terifiantei descoperiri și se presupune că tânărul ar fi consumat substanțe interzise și alcool. „ Consuma, în ultima vreme foarte multe substanțe, de acelea mai ieftine pentru că halucina în ultima vreme, se certat cu foarte multă lume”

Anchetatorii așteaptă rezultatele finale ale necropsiei

Încă nu s-a putut stabili cauza exactă a morții din pricina stării avansate de putrefacție. Există speculații că Andrei Pârvan ar fi suferit de o boală de inimă, dar deocamdată legiștii nu pot confirma asta. Apropiații spun că influencer-ul ar fi trăit o viață dublă. Pe internet etala bogăția, se lăuda cu teancurile de bani și cu apartamentul luxos în care trăia.

Realitatea, însă, ar fi fost cu totul alta: „Ceea ce vedeți dumneavoastră pe instagram era ca și un pamflet.” De altfel, circulă zvonuri că nu ar fi plătit chiria de câteva luni, iar proprietarul ar fi amenințat că îl scoate în stradă. Tânărul avea și probleme cu legea. Potrivit unor surse pe numele lui Andrei Versace, exista o plângere penală pentru furt.

Citește și: VIDEO Nepoata lui Donald Trump, noua vedetă a partidului. Tânăra a cucerit întreaga sala de la la convenția din Milwaukee

Influencer-ul se pare că ar fi luat mașina unui cunoscut fără voia acestuia și s-ar fi plimbat prin oraș. Asta în condițiile în care la vremea respectivă Andrei Versace avea permisul anulat. Unii spun că ar fi luat bani cu camătă de la clanurile interlope, care ulterior l-ar fi terorizat. Anchetatorii așteaptă rezultatele finale ale necropsiei, dar va mai dura până vor fi gata. Între timp trupul fără viață al tânărului a fost depus la o capelă din Capitală, unde familia și apropiații își au rămas bun de la el.