Florin Piersic este încă la Terapie Intensivă, dar se simte mult mai bine. Nu spun doar medicii, ci și marele nostru actor, care a ținut să transmită un mesaj fanilor, dar și celor care l-au îngrijit în ultimele zile.

Citește și: Anunț important despre starea de sănătate a lui Florin Piersic! Ce s-a întâmplat înainte de operație: „Infecția s-ar fi extins și la nivelul inimii”

„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă și iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a înviat! Cu această ocazie vă dau și o veste: Sunt viu! Și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Vă iubesc pe toți, oameni buni, și vă copleșesc cu recunoștința mea. Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”,

a ținut Florin Piersic să transmită, într-o scrisoare redactată chiar de el.

Florin Piersic va rămâne săptămâna aceasta la Spitalul Foişor, la terapie intensivă unde se face monitorizare permanentă. El a fost operat joia trecută, la Spitalul Foișor din București, unde medicii i-au îndepărtat proteza de la genunchi, de la care au pornit toate problemele sale de sănătate din ultima perioadă.