Un șofer de autobuz în vârstă de 63 de ani zace pe patul de spital, după ce a fost bătut crunt de un pasager. Scandalul a pornit în mijlocul de transport în comun, în Timișoara, iar de la ceartă până la lovituri a fost doar un pas. Agresorul a fost căutat de polițiști, după ce mai multe fotografii cu el au circulat în mediul online. Reporterul Iulia Dumitrașcu a venit cu mai multe detalii în cadrul jurnalului NEWSTIME.

„Din declarațiile șoferului STPT, scandalul ar fi pornit după ce în stație el nu ar fi deschis prima ușă a mijlocului de transport în comun, ci doar pe celelalte, iar asta l-a înfuriat teribil pe un pasager. Vorbim de un tânăr în vârstă de 30 de ani, care a mers nervos la șofer, l-a înjurat și l-a provocat să iasă din autobuz. Acolo, afară, l-a lovit puternic cu pumnii și cu picioarele până când bărbatul nu s-a mai ridicat de la pământ.

Bătăușul s-a făcut nevăzut. Întreg scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar în baza imaginilor, polițiștii au reușit să îl identifice pe agresor, iar acum acesta este căutat. Victima se află internată în spital, șoferul autobuzului a fost operat pentru că a suferit o fractură de bazin. Momentan, acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul NEWSTIME.

Citește și: VIDEO Noi detalii despre răfuiala dintre clanurile de la Bălteni! Sângerosul conflict ar fi pornit de la o fată

Bărbatul a fost prins marți, 30 aprilie 2024, și dus la audieri. În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 2 Timișoara, „a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În prezent acesta se află la audieri”, au anunțat cei de la IPJ Timiș.