Scene ca în sălbăticie s-au derulat în județul Dâmbovița. Două clanuri rivale au pornit un război cu pari, topoare și coase. Focurile de armă trase de polițiști nu i-au speriat pe indivizi, ci a fost nevoie de intervenția luptătorilor din trupele speciale. Sângerosul conflict ar fi pornit de la o fată, însă consoartele războinicilor din Bălteni ne asigură că se vor împăca. 

Citește și: VIDEO Palatele unor clanuri din Timișoara, demolate cu scandal și amenințări: „Nu am furat, noi am cumpărat. Pot să te cumpăr și pe tine!”

Degeaba au tras polițiștii focuri de armă, căci războinicii din clanurile rivale s-au activat. Înarmați cu pari, lopeți, hârlețe, topoare și coase, indivizii au pornit o răfuială violentă. Furia n-a putut fi potolită prea ușor.

Agenții de poliție chemați să oprească războiul au tras mai multe focuri de avertisment, dar asta nu a speriat pe nimeni. Pe după porți, indivizii așteptau rivalii gata de luptă. Nici consoartele lor n-au avut teamă să se avânte în scandal.

Au fost chemați apoi luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmii, ca să stingă spiritele încinse.

„Războinicii” din Dâmbovița ar putea ajunge în arest preventiv 

O parte din vitejii războinici au ajuns la spital plin de sânge, cu capetele sparte și cu lovituri la mâini și la picioare. Abia luni, după ce medicii le-au tratat rănile, polițiștii i-au săltat din case pe bătăuși.

Șapte indivizi au fost încătușați. 

„De la o fată a început totul, care s-a jucat, a discutat cu altcineva. Ulterior, a vrut să intre într-o altă relație cu un alt băiat și astea au fost discuțiile provocate de către fete. Acesta este mobilul”, a declarat Marius Pandele, avocat.

Până la marea împăcare, cei șapte bărbați au fost reținuți și ar putea ajunge în arest preventiv.